مـركـز الـرسـالـة الـقبطيـة لـرفـع الـصـور

انتم الان فى منتداكم ومنتدى كل انسان على ارض هذا العالم الرسالة القبطية والتى يعتبر ساحه للحوار الحر والهادف وبدون اى قيود ، فانتم هنا لكى تعبرون عن ارائكم وتكتبون ما تريدون وبكل حرية .. فمرحبا بكم

اشترك فى جروب منتدى الرسالة القبطية على الفيسبوك

قديم 12-11-2009, 06:53 PM   رقم المشاركة : 81
aba kloog daughter
Moderator
 
الصورة الرمزية aba kloog daughter





aba kloog daughter غير متواجد حالياً

افتراضي

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه







التوقيع



[عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]
    رد مع اقتباس
قديم 12-11-2009, 09:02 PM   رقم المشاركة : 82
بنت العدرا
Gold User
 
الصورة الرمزية بنت العدرا






بنت العدرا غير متواجد حالياً

افتراضي

من الاخر انا كنت هديك 100 جنيه بس
عشرين جنيه حته واحده
خليها فى اكله تانيه







التوقيع


معك يارب لا اريد شئ على الارض
    رد مع اقتباس
قديم 12-12-2009, 12:10 AM   رقم المشاركة : 83
good luck
Gold User
 
الصورة الرمزية good luck






good luck غير متواجد حالياً

افتراضي

طيب بما اننا في صيام وشرط ان الاكلة تبقي صيامي
الاكلة هي مكرونة بالبشاميل صيامي
بنجيب المكرونة ونسلقها وبعد كدة بتحمر البصل في الزيت كويس ونزودة بعصير طماطم ..ونقبل لغاية ما يبقي قوام متماسك
بعد كدة البشاميل الصيامي بنجيب الدقيق ونحمرة في الزيت ونزود بقي كريمر بدل اللبن
الكريمر بندوبة في مية دافية علشان ميكلكعش ونزودة علي الدقيق لغاية ما يبقي بشاميل
ونرص المكرونة في الصينية وبعديها طبقة البصل وبعديها طبقة مكرونة وبعديها البشاميل وبعد كدة الفرن....والف هنا وشفا
هتعجبكوا قوى علي فكرة انا بعيش عليها طول ما في صيام
__________________
المطلوب في المطبخ دلوقتي ماريا بنت العدرا
ومش هقولك احنا في صيام
بس هقولك لازم تبقي
صيــــــــــــــــــامي
+++++++






التوقيع

[عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]
"من لا يبكي علي نفسة ههنا زماناً قليلاً يبكي هناك زماناً طويلاً"
+++ Good Luck +++
    رد مع اقتباس
قديم 12-14-2009, 12:23 PM   رقم المشاركة : 84
بنت العدرا
Gold User
 
الصورة الرمزية بنت العدرا






بنت العدرا غير متواجد حالياً

افتراضي

كل سنه وانتم طيبين بما اننا فى صيام الميلاد وفيه بناكل السمك
هعملكو النهارده صينيه سمك فى الفرن بس يارب تعجبكم
هنجيب سمك تونه ونضفه كويس
ونبشر جزر وبصل وطماطم ونقطع فلفل ونحط عليهم ملح وكمون
ونحشى بيهم السمك
ونحط السمك فى الصينيه وعليه 2 طماطم معصورين
وندخله الفرن لحد لما يستوى
ونقدم معاه سلطه ورز صيديه
وده طريقته كالاتى
نقطع بصل صغير ونحمرة فى الزيت
ونحط عليه الرز ونقلب كويس وبعدين نحط عليه طماطم معصورة ونكمل بالماء
ونحط الملح والكمون
ونتركه لحد ما يستوى
وبالهنا والشفا







التوقيع


معك يارب لا اريد شئ على الارض
    رد مع اقتباس
قديم 12-14-2009, 01:16 PM   رقم المشاركة : 85
amany
Moderator
 
الصورة الرمزية amany





amany غير متواجد حالياً

افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت العدرا [عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]
كل سنه وانتم طيبين بما اننا فى صيام الميلاد وفيه بناكل السمك
هعملكو النهارده صينيه سمك فى الفرن بس يارب تعجبكم
هنجيب سمك تونه ونضفه كويس
ونبشر جزر وبصل وطماطم ونقطع فلفل ونحط عليهم ملح وكمون
ونحشى بيهم السمك
ونحط السمك فى الصينيه وعليه 2 طماطم معصورين
وندخله الفرن لحد لما يستوى
ونقدم معاه سلطه ورز صيديه
وده طريقته كالاتى
نقطع بصل صغير ونحمرة فى الزيت
ونحط عليه الرز ونقلب كويس وبعدين نحط عليه طماطم معصورة ونكمل بالماء
ونحط الملح والكمون
ونتركه لحد ما يستوى
وبالهنا والشفا
بجد اكلة تحفة يا مرمر
انا ماعملتش رز الصيدية ده قبل كدا

تسلم ايدك







التوقيع

[عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]

    رد مع اقتباس
قديم 12-14-2009, 01:51 PM   رقم المشاركة : 86
بنت العدرا
Gold User
 
الصورة الرمزية بنت العدرا






بنت العدرا غير متواجد حالياً

افتراضي

ميرسي امانى لمرورك الجميل
بجد جربيه هيعجبك جداااااااا







التوقيع


معك يارب لا اريد شئ على الارض
    رد مع اقتباس
قديم 12-14-2009, 02:11 PM   رقم المشاركة : 87
عاطف المصرى
Moderator
 
الصورة الرمزية عاطف المصرى






عاطف المصرى غير متواجد حالياً

افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت العدرا [عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]
كل سنه وانتم طيبين بما اننا فى صيام الميلاد وفيه بناكل السمك
هعملكو النهارده صينيه سمك فى الفرن بس يارب تعجبكم
هنجيب سمك تونه ونضفه كويس
ونبشر جزر وبصل وطماطم ونقطع فلفل ونحط عليهم ملح وكمون
ونحشى بيهم السمك
ونحط السمك فى الصينيه وعليه 2 طماطم معصورين
وندخله الفرن لحد لما يستوى
ونقدم معاه سلطه ورز صيديه
وده طريقته كالاتى
نقطع بصل صغير ونحمرة فى الزيت
ونحط عليه الرز ونقلب كويس وبعدين نحط عليه طماطم معصورة ونكمل بالماء
ونحط الملح والكمون
ونتركه لحد ما يستوى
وبالهنا والشفا
اولا تسلم ايدك يابنت العذرا .

انا من عشاق السمك ونظرا لاننى كنت سواحلى قديم قبل حرب 67 فنحن من محترفى اكل السمك .

ولكن فيه اكله كانت والدتى تصنعها لنا لم تتقنها زوجتى - وهى السمك المدفون داخل ارز الصياديه . فكنت احبها جدا ولكن لا اعرف الطريقه .

واعتقد ان هذه الاكله تشابه كثيرا مع اكلتك - ياريت لو تعملى لنا مزج بين الاكلتين .

آه بصحيح !!!!!

فين الربع جنيه اللى عليكى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟






التوقيع

    رد مع اقتباس
قديم 12-14-2009, 04:03 PM   رقم المشاركة : 88
amany
Moderator
 
الصورة الرمزية amany





amany غير متواجد حالياً

افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاطف المصرى [عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]
اولا تسلم ايدك يابنت العذرا .

انا من عشاق السمك ونظرا لاننى كنت سواحلى قديم قبل حرب 67 فنحن من محترفى اكل السمك .

ولكن فيه اكله كانت والدتى تصنعها لنا لم تتقنها زوجتى - وهى السمك المدفون داخل ارز الصياديه . فكنت احبها جدا ولكن لا اعرف الطريقه .

واعتقد ان هذه الاكله تشابه كثيرا مع اكلتك - ياريت لو تعملى لنا مزج بين الاكلتين .

آه بصحيح !!!!!

فين الربع جنيه اللى عليكى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفضل يا استاذ عاطف بالهنا والشفاء
[عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]






التوقيع

[عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]

آخر تعديل amany يوم 12-14-2009 في 04:07 PM.
    رد مع اقتباس
قديم 12-14-2009, 11:02 PM   رقم المشاركة : 89
عاطف المصرى
Moderator
 
الصورة الرمزية عاطف المصرى






عاطف المصرى غير متواجد حالياً

افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة amany [عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]
اتفضل يا استاذ عاطف بالهنا والشفاء
[عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]
عزيزتى امانى

دى طريقه السمك المملح - وليس المدفون فى ارز الصياديه .

اعتقد انه يتم تسويه السمك داخل الارز فى صينيه ويكون السمك جزل مخليه الشوك عدا سلسله العمود الفقرى ويكون السمك مدفون فى الصينيه داخل الارز .








التوقيع

آخر تعديل amany يوم 12-14-2009 في 11:14 PM.
    رد مع اقتباس
قديم 12-14-2009, 11:14 PM   رقم المشاركة : 90
amany
Moderator
 
الصورة الرمزية amany





amany غير متواجد حالياً

افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاطف المصرى [عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]
عزيزتى امانى

دى طريقه السمك المملح - وليس المدفون فى ارز الصياديه .

اعتقد انه يتم تسويه السمك داخل الارز فى صينيه ويكون السمك جزل مخليه الشوك عدا سلسله العمود الفقرى ويكون السمك مدفون فى الصينيه داخل الارز .


مش عارفة
ماسمعتش عنها قبل كدا







التوقيع

[عزيزي الزائر يتوجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط للتسجيل اضغط هنا]

    رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
المطبخ


الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
جرائمكم فى المطبخ amany مــطعــم الــرسـالـة الــقـبطية 48 07-02-2010 02:44 PM
احذرى الاسفنج والقماش المبلل المستخدم فى المطبخ amany منتدى ادم وحــواء 10 11-12-2009 09:42 PM
الرجال الألمان يفضلون المرأة الذكية في المطبخ جمانا منتدى ادم وحــواء 7 04-19-2009 05:31 PM

أدخل بريدك هنا وقم بالتفعيل ليصلك كل جديد من الرسالة القبطية

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

منتدى الرسالة القبطية

↑ Grab this Headline Animator


الساعة الآن 04:51 PM.

>
Add to Windows Live Add to Feedage.com Groups Add to Feedage RSS Alerts Preview on Feedage: %D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AF%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A8%D8%B7%D9%8A%D8%A9 Add to My Yahoo! Add to Google! Add to MSN Add to AOL!

دعم خاص من vBulletin لمنتدى الرسالة القبطية
©2000 - 2009، Jelsoft Enterprises Ltd
جميع حقوق الطبع محفوظة لكل مسيحى